Simone’s Beautysalon

Genietsje fan de lytse dingen

Make-up

Make-up wordt steeds meer een onderdeel van de dagelijkse routine wat betreft huidverzorging. Steeds meer mensen die make-up dragen, de een wat meer dan de ander. Het dragen van make-up heeft bij iedereen een andere reden. Om jezelf nog mooier te maken, bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen of om bijvoorbeeld oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Veel vrouwen voelen zich ook meer zelfverzekerd door het gebruiken van make-up. Kortom voor iedereen wel een reden om make-up te gebruiken. In de salon werk in met het make-up merk Golden Rose, een mooi en betaalbaar merk wat fijn werkt. Voor iedere klant de juist make-up, voor een lichte dagmake-up of een sprankelende avondmake-up, Golden Rose heeft voor iedereen de perfecte make-up producten.

Ook voor Bruidsmake-up kunt u bij Simone’s Beautysalon terecht. Graag neem ik de tijd voor je om samen een mooie make-up uit te zoeken die bij je past. Iedere vrouw zoekt iets anders, daarom vind ik het erg belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant zodat je er stralend uitziet op jouw mooiste dag! In overleg kom ik bij je thuis op de dag van de bruiloft. 

Heeft u advies nodig of meer informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Online Afspraak Maken

Bent u al bekend met Simone’s Beautysalon en weet u welke behandeling u wilt inplannen? Maak dan nu gebruik van de online bookings mogelijkheid. U ziet direct welke dagen en tijden er beschikbaar zijn.

Wellicht ook interessant?

Misschien zijn naast make-up onderstaande behandelingen interessant voor u?
Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Wist u dat het combineren van behandelingen meestal voordeliger is dan losse afspraken?

Gezichtsbehandeling

Gezichts-behandeling

Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft. De huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig die alleen de schoonheidsspecialiste kan geven. Klik hieronder en kijk welke behandeling bij jou past.

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Acryl & Gelpolish

Bij Simone’s Beautysalon kun je terecht voor Acryl nagels en Gelpolish. Laat je eens verwennen met een paar prachtige nagels. Ook voor mooie verzorgde teennagels kun je een afspraak maken. Klik hieronder voor meer informatie om een keuze te maken wat het beste bij je past.