Simone’s Beautysalon

Genietsje fan de lytse dingen

Gezichtsbehandeling

 

Cleansing Treatment

Deze behandeling is voornamelijk gericht op het reinigen van het gezicht. Zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld veel last hebben van onzuiverheden en/of acne en graag even een korte behandeling willen.

* Reiniging, peeling, stoombad, onzuiverheden verwijderen, dagcreme *

Mini Treatment

Een korte behandeling waarbij de huid even een oppepper krijgt. Voor mensen die wel graag hun huid goed willen verzorgen maar niet veel tijd hebben is deze behandeling erg geschikt.

* Reiniging, epileren, peeling, masker, oogcreme, dagcreme *

Basic Treatment

Bij deze behandeling komt alles aan bod. De huid wordt goed gereinigd, onzuiverheden verwijderd en ook aan ontspanning komt u niks te kort. Heerlijk genieten dus!

* Reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, oogcreme, dagcreme *

Complete Treatment

Een heerlijke behandeling, echt even een momentje voor uzelf. Deze behandeling heeft als extra tov de Basic Treatment een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders.

* Reiniging, epileren, peeling, stoombad, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht nek en schouders, masker, oogcreme, dagcreme *

Deluxe Treatment

Optimaal genieten! Dat doet u met de Deluxe Treatment. Alle punten van de Complete Treatment en meer.. Deze behandeling heeft als extra een heerlijk concentraat en serum, aangepast aan de behoefte van de huid.. U gaat ontspannen en stralend de deur uit.

* Reiniging, epileren, peeling, stoombad, onzuiverheden verwijderen, massage van gezicht, nek en schouders, concentraat, masker, oogcreme, serum, dagcreme *

 

Online Afspraak Maken

Bent u al bekend met Simone’s Beautysalon en weet u welke behandeling u wilt inplannen? Maak dan nu gebruik van de online bookings mogelijkheid. U ziet direct welke dagen en tijden er beschikbaar zijn.

Wellicht ook interessant?

Misschien zijn naast gezichtsbehandelingen onderstaande behandelingen interessant voor u?
Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Wist u dat het combineren van behandelingen meestal voordeliger is dan losse afspraken?

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zeggen veel over uw persoonlijkheid en bepalen uw gezichtsuitdrukking en dus ook uw uitstraling. Bovendien zijn ze de perfecte omlijsting voor een mooie oogmake-up.Kom dus langs voor mooie wenkbrauwen en meer!

Make-up

Het dragen van make-up heeft bij iedereen een andere reden. Om jezelf nog mooier te maken, bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen of om bijvoorbeeld oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Heeft u advies nodig of meer informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Acryl & Gelpolish

Bij Simone’s Beautysalon kun je terecht voor Acryl nagels en Gelpolish. Laat je eens verwennen met een paar prachtige nagels. Ook voor mooie verzorgde teennagels kun je een afspraak maken. Klik hieronder voor meer informatie om een keuze te maken wat het beste bij je past.