Simone’s Beautysalon
Genietsje fan de lytse dingen

Welke producten / merken?

Nouvital:

Tijdens de gezichtsbehandelingen word er gewerkt met de producten van Nouvital.

De producten bevatten voornamelijk natuurlijke werkstoffen. De producten worden in Nederland ontwikkelt en geproduceerd daardoor zijn de prijzen laag.

Ook zijn de producten van Nouvital:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale olien
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrémes)
  • Dierproefvrij
  • Parabeenvrij

Golden Rose:

De make-up lijn die aangeboden word in de salon is van Golden Rose.

Golden Rose heeft een uitgebreid aanbod van betaalbare make-up. Voor ieder wat wils. In de salon bevind zich een groot display waar alle make-up vrijblijvend getest kan worden. Ook voor een vrijblijvend advies bent u bij Simone’s Beautysalon aan het juiste adres.

Golden rose is dierproefvrij, parabeenvrij, duurzaam en milieubewust.

Mintenz:

Een prachtig merk! 100% natuurlijke make-up. Fijn voor je huid dus. Alle make-up is in poedervorm.  Wil je meer informatie? Laat het gerust weten.

Online Afspraak Maken

Bent u al bekend met Simone’s Beautysalon en weet u welke behandeling u wilt inplannen? Maak dan nu gebruik van de online bookings mogelijkheid. U ziet direct welke dagen en tijden er beschikbaar zijn.

Wellicht ook interessant?

Misschien zijn onderstaande behandelingen interessant voor u?
Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Wist u dat het combineren van behandelingen meestal voordeliger is dan losse afspraken?

Gezichtsbehandeling

Gezichts-behandeling

Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft. De huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig die alleen de schoonheidsspecialiste kan geven. Klik hieronder en kijk welke behandeling bij jou past.

Make-up

Het dragen van make-up heeft bij iedereen een andere reden. Om jezelf nog mooier te maken, bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen of om bijvoorbeeld oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Heeft u advies nodig of meer informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Acryl & Gelpolish

Bij Simone’s Beautysalon kun je terecht voor Acryl nagels en Gelpolish. Laat je eens verwennen met een paar prachtige nagels. Ook voor mooie verzorgde teennagels kun je een afspraak maken. Klik hieronder voor meer informatie om een keuze te maken wat het beste bij je past.