Simone’s Beautysalon
Genietsje fan de lytse dingen

Wenkbrauwen

Henna Brow

Met deze behandeling worden uw wenkbrauwen eerst in model gebracht door middel van hars en pincet. Daarna worden de wenkbrauwen geverfd met speciale henna verf.
Wat is het verschil tussen gewoon verven en Henna tinting?
Het grote verschil tussen is dat je met henna grijze haren meer dekkend krijgt en daarnaast de huid ook mee kan verven. Daardoor krijgen je wenkbrauwen een vollere uitstraling. Ook worden de lichte donshaartjes goed mee genomen en blijft de kleur wat intenser dan met gewone verf.
Henna verf blijft tot wel 6 weken mooi op de haartjes, het verschilt per huidtype.

Henna Brow Treatment € 26,50
Tijd : 45 minuten

Online Afspraak Maken

Bent u al bekend met Simone’s Beautysalon en weet u welke behandeling u wilt inplannen? Maak dan nu gebruik van de online bookings mogelijkheid. U ziet direct welke dagen en tijden er beschikbaar zijn.

Wellicht ook interessant?

Misschien zijn naast epileren of harsen onderstaande behandelingen interessant voor u?
Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Wist u dat het combineren van behandelingen meestal voordeliger is dan losse afspraken?

Gezichtsbehandeling

Gezichts-behandeling

Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft. De huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig die alleen de schoonheidsspecialiste kan geven. Klik hieronder en kijk welke behandeling bij jou past.

Make-up

Het dragen van make-up heeft bij iedereen een andere reden. Om jezelf nog mooier te maken, bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen of om bijvoorbeeld oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Heeft u advies nodig of meer informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Acryl & Gelpolish

Bij Simone’s Beautysalon kun je terecht voor Acryl nagels en Gelpolish. Laat je eens verwennen met een paar prachtige nagels. Ook voor mooie verzorgde teennagels kun je een afspraak maken. Klik hieronder voor meer informatie om een keuze te maken wat het beste bij je past.