Simone’s Beautysalon
Genietsje fan de lytse dingen

Acryl & Gelpolish

Gelpolish

Wilt u ook graag lang genieten van mooie nagels maar liever geen acryl?

Dan is gelpolish de oplossing!

Gelpolish is een product dat langdurig een mooie kleur en glans geeft op de nagels. Gelpolish wordt uitgehard in een speciale lamp daardoor is wachten tot het droog is niet nodig.

Gelpolish wordt aangebracht als een nagellak en is ook zeer geschikt voor op de teennagels.Gelpolish is ideaal voor mensen die geen gel/acryl nagels willen maar wel een mooie kleur die lang blijft zitten op de nagels en het geeft ook nog een versteviging aan je natuurlijke nagels. Effen kleur of met glitters, veel is mogelijk. Let op voor nailart worden extra kosten in rekening gebracht.

Let op; met gelpolish is het niet mogelijk om de nagels te verlengen.

 

Voordelen op een rijtje:

  • Blijft gegarandeerd 2 weken zitten.
  • Is direct droog door de speciale lamp
  • Beschadigd de natuurlijke nagel niet
  • Geeft een prachtige glans
  • Versteviging van eigen nagels

€ 23,00

Tijd: 40 minuten

 

Gelpolish teennagels

Ook op teennagels kan gelpolish aangebracht worden. Daarop blijft het zelfs 8-10 weken mooi zitten. De Musthave voor de zomer dus!

€ 23,00

Tijd: 40 minuten

Versteviging eigen nagels

Zijn je eigen nagels niet erg sterk en breken ze snel? Wil je graag extra stevigheid op je eigen nagels? Dat kan! Kies dan voor deze behandeling. Door middel van een laagje gel op je eigen nagel worden de nagels steviger, daarna de gebruikelijke gelpolish in een kleur naar keuze. Zo heb je nog langer plezier van de gelpolish en zijn je eigen nagels extra sterk.

€ 27,50

Tijd: 50 minuten

Acryl

U kunt ook acryl nagels laten zetten bij Simone’s Beautysalon. Met acryl kunnen we uw eigen nagels verlengen. Maar ook ter versteviging van uw eigen nagel en dus uw eigen lengte behouden is geen probleem. In de salon wordt gewerkt met PrinzYes. PrinzYes is een soort gel/pasta waarmee je prachtige nagels kunt vormen en elke gewenste lengte mogelijk is. Het is flexibel als gel maar zo hard als acryl.

Gemiddeld heeft u 3 à 4 weken mooie nagels. Om de nagels mooi te houden kunt u ervoor kiezen om een herhaalafspraak te maken. Dan worden de nagels bijgevuld en een nieuwe kleur aangebracht.

€ 37,00

Tijd:  80 minuten

 

 

Online Afspraak Maken

Bent u al bekend met Simone’s Beautysalon en weet u welke behandeling u wilt inplannen? Maak dan nu gebruik van de online bookings mogelijkheid. U ziet direct welke dagen en tijden er beschikbaar zijn.

Wellicht ook interessant?

Misschien zijn naast acryl of gelpolish onderstaande behandelingen interessant voor u?
Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen.

Wist u dat het combineren van behandelingen meestal voordeliger is dan losse afspraken?

Gezichtsbehandeling

Gezichts-behandeling

Een dagelijkse routine die thuis wordt uitgevoerd is niet genoeg om je huid de ultieme voeding te geven die het nodig heeft. De huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig die alleen de schoonheidsspecialiste kan geven. Klik hieronder en kijk welke behandeling bij jou past.

Make-up

Het dragen van make-up heeft bij iedereen een andere reden. Om jezelf nog mooier te maken, bepaalde punten in het gezicht meer te accentueren en op te laten vallen of om bijvoorbeeld oneffenheden te verdoezelen of te verbergen. Heeft u advies nodig of meer informatie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.